mobilitat

Programes d’intercanvi de la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona participa en nombrosos programes de mobilitat i d’intercanvi arreu del món, especialment amb Europa, Amèrica Llatina i l’Àsia. Un intercanvi que permet a la comunitat universitària de la UAB conèixer altres realitats universitàries i als estudiants estrangers completar la seva formació a la UAB.

Podeu consultar aquí tota la informació sobre els programes de mobilitat i intercanvi
mobilitat

Programes d’intercanvi del departament

El Programa Propi de la UAB facilita als alumnes de grau matriculats a la nostra universitat l’estada acadèmica d’un semestre o d’un curs sencer en una universitat estrangera que no participi en el programa LLP Erasmus. També possibilita el reconeixement posterior dels estudis cursats a l’estranger, aquest reconeixement d’estudis es farà d’acord amb la taula d’equiparacions que l’alumne pacti amb el coordinador responsable d’intercanvis del centre abans d’anar a la universitat de destí.

Podeu consultar aquí tota la informació sobre el programa propi de la UAB
mobilitat

Programa Erasmus

Programa Erasmus+, convocatòria curs acadèmic 2014/15

El període de sol·licitud de les places Erasmus+ estarà obert del 13 al 26 de gener de 2014, ambdós inclosos, al portal http://sia.uab.cat/

Les sessions informatives per als qui vulguin sol·licitar una estada d’intercanvi Erasmus+ durant el curs 2014-15 seran el dilluns dia 13 de gener de 2014 a la Sala de Cinema (Edifici d’Estudiants – ETC, Plaça Cívica) a les 12 h i a les 15h.

Podeu consultar aquí tota la informació sobre el programa Erasmus
mobilitat

Programa SICUE-Sèneca

Convocatòria 2013-2014

El període de sol·licituds per a la propera convocatòria ha canviat i serà del 4 al 22 de febrer.

IMPORTANT: La CRUE ha informat a través de la seva web que amb tota probabilitat, aquest curs 2013-14 no es publicarà la convocatòria de las beques Sèneca. El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte també ho ha comunicat a través de la seva web.

La UAB recomana a les persones interessades en participar en el programa a sol·licitar una plaça SICUE dins el període establert. En cas que no s’acabi publicant la convocatòria Sèneca hi haurà un període per a renunciar sense penalització.

Podeu consultar aquí tota la informació sobre el programa SICUE/Sèneca